S01E06

Over de prijs

Beluister op Youtube, Spotify, Apple, Google, Deezer en Podimo

In deze aflevering van de Offerte Podcast gaan we in op wat bepaalt wat jij met je offerte gaat verdienen: de prijs. Sommige offertes zijn alleen maar een begroting en draaien dus vooral om de prijs. Bij offertes waarin naast de prijs ook de inhoud van de klus een rol speelt spelen anderen factoren een rol. Daar gaan we dieper op in.

We vragen ons af...

👉 Hoe belangrijk is de prijs in je offerte?

👉 Hoe kom je tot de juiste prijs?

👉 Hoe zorg je voor een faire / zo hoog mogelijke prijs?

👉 Hoe krijg je akkoord op de prijs?

Tips

📕 Saskia tipt het boek'Words that Change Minds' van Shelle Rose Charvet, over neurolinguistisch programmeren (NLP) in sales.

📘 Thijs tipt ook een boek: 'Pricing Creativity' van Blair Enns, van wie Thijs ook al eerder een boek tipte, dus dat moet wel wat zijn.

🎧 Oh en Thijs tipt ook de podcast '2Bobs', waarin Blair Enns en David C. Baker spreken over de kunt van creatief ondernemen.

P.S.

Muziekfragmenten komen uit Disney's 'Kleine het Ezeltje' uit 1978. Deze film van 26 minuten heette origineel 'The Small One', en is hier volledig te zien. Thijs zag deze tranentrekker als klein jongetje in de bioscoop van Middelharnis voor de hoofdfilm, Taran en de Toverketel, en is kennelijk genoeg bijgebleven om in deze aflevering te verwerken.

Super! Vanaf nu krijg je een mailtje als we een nieuwe aflevering hebben.
Oeps. Er ging iets mis tijdens het invullen. Probeer het nog eens.