S03E04

AI in Sales #2 (ft. Edwin Vlems)

Beluister op Youtube, Spotify, Apple, Google, Deezer en Podimo

AI-tips die je nu al helpen

Geen fan van het echte schrijfwerk en vooral de tijd die nodig is voor een winnende offerte? Dan is generative AI goed nieuws voor jou. Want ja, je kunt echt veel tijd besparen en kwaliteit winnen door AI in sales toe te passen.    

Hoe precies? Je hoort het van AI-expert Edwin Vlems in de gloednieuwe aflevering van De Offerte Podcast. Hij schreef in 2 uur een boek met hulp van ChatGPT, weet hoe je beleefdheid inzet om AI-bots de beste output te laten geven en maakt in 10 minuten killer offertes met AI.

Twijfel je of het zo’n vaart allemaal wel loopt met AI in sales? Je krijgt een glashelder antwoord op de vraag ‘of we er iets mee moeten, en wanneer dan’.

Luister & ontdek

… waarom AI meer impact heeft op onze maatschappij dan internet

… hoe je een goede prompt schrijft. Garbage in is namelijk nog steeds garbage out

… hoe Edwin in 10 minuten een bijna panklare offerte uit ChatGPT tovert. Zonder gevoelige klantinfo aan de markt weg te geven.

… welke tools je gebruikt om salesgesprekken te analyseren en om te zetten naar goede offertetekst

… hoe je relevant blijft als jouw ‘unieke’ kennis in 10 seconden via chatGPT vindbaar is. Hint: het draait om je persoonlijkheid

In de vaste rubrieken

  • Saskia’s Psycho Corner: zorgt het ‘bandwagon effect’ ervoor dat we als blinde schapen op de AI-wagen springen, of hebben we gegronde reden om dat te doen?
  • Thijs’ Onzettende Tooltje: Perplexity.ai. Minstens zo goed als ChatGPT, gratis en kan ook nog pdf-bestanden lezen.

We hadden een beetje pech met de audio, waardoor we het uiteindelijk met een good old telefoonverbinding moesten doen. Wat wel weer ironisch was. Volgende keer beter.

Veel plezier met deze aflevering, en happy hunting!

Super! Vanaf nu krijg je een mailtje als we een nieuwe aflevering hebben.
Oeps. Er ging iets mis tijdens het invullen. Probeer het nog eens.